Til dere som har fulgt meg en stund på instagram, så vet dere at det stadig skjer nye forandringer her hjemme. Fra hvitt til personlig trekjøkken. Anitta og Daniel byttet ut det hvite standardkjøkkenet og virkeliggjorde drømmen om et vakkert, levende og personlig kjøkken i . Litt kjøkken inspirasjon i dag! Personlig er jeg litt lei av det standariserte hjem med hvite vegger, hvite fronter og mørk benkeplate eller eik.

Flere som liker at solen skinner i disse dager?

Det er herlig synes jeg ihvertfall. Ja, sett bort fra at de mindre rene . God fredag alle sammen! Hei og hå, denne uka har bare vært så tidspresset at jeg kunne spydd. Idag våknet jeg til enda mer SNØ! Kjøkkeninspirasjon til deg fra oss!

Vi har funnet flere flotte nordiske kjøkken som du bare må sjekke ut! Bli inspirert av Nordic Interiør!

Heisan:) En god kopp kaffekopp og snoking blandt kjøkkeninspirasjonsbilder. Og bloggen Hjem te na mor er et delikat, hvitt kjøkken , med en miks av gammelt og . Her er littbilder fra kjøkkenprosjektet vårt, jeg gleder meg så utrolig mye til vi er ferdig, og det er faktisk sykt deilig å endelig være i gang! I forbindelse med flyttingen ble vi nødt til å pusse opp kjøkkenet vårt og vi gikk for et enkelt grått kjøkken med hvit benkeplate.

Et kjøkken bør ha både arbeidslys og belysning som gir god stemning, da man . Jeg går og drodler inni hodet mitt, fanger opp ideer og inspirasjon fra Instagram og. Hvorfor blogger jeg egentlig? Hvis du har en blogg , instagramprofil, facebookside eller lignende så reklamer. Favorittrommet mitt er kjøkkenet vårt.

Denne ukens inspirasjon er derfor dyktige Amalie med bloggen Svenngården som står bak dette fantastiske kjøkkenprosjektet som hun har . Nå er vi i gang med kjøkkenet , og det syns jeg er noe av det viktigste av alt i huset. Mer om kjøkkenvalget kommer senere! Leter du kjøkkeninspirasjon ? Hos Drømmekjøkkenet finner du moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.

Finn kjøkkeninspirasjon hos . Mindre hvitt, mer sosialt og fortsatt funksjonelt er noen av nøkkeltrendene for . Lag din egen stil og gjør det mer gøy å bruke tid på kjøkkenet.

Her får du noen tips og litt inspirasjon til ulike stiler, farger og løsninger. Sosialt kjøkken med blått tak. En dyp blåfarge i taket er ganske dristig – men du verden – SÅ tøft!